Es Refectori

El Refectori és l’espai gastronòmic de Es Claustre.

L’oferta culinària d’Es Refectori és feta a partir de productes de Menorca i Balears. La cuina d’Es Claustre s’omple de carns i verdures del Mercat del Claustre del Carme. D’aquí el sabor i la qualitat dels seus plats, amb elements molt senzills i de gran qualitat, tot amb producte fresc.
En un entorn inigualable, ens atraquem al Mercat, proposant una cuina amb productes dels placers ( panxeta o costelles de sa carnisseria, amanida de ses millors tomàtigues de sa Plaça, cogombre encurtit, de pastanagues i remolatxa cuinades amb miso, de pasta fresca que preparem, postres de la casa), i tot en les noves instal·lacions que hem habilitat per acondicionar un espai acollidor tant a la primavera, a l’estiu o la tardor. Un nou espai que volem que en participis i des del qual es serveixen de manera informal copes de vi, cerveses diverses o també aperitius casolans i divertits.

Es Refectori feim entrepans divertits i evolucionats els dies de concerts, formatges i embutits de Menorca, delicadeses, pà artesà fet a Menorca…són alguns dels plats que podràs gaudir mentre assisteixes als concerts que programen a Es Claustre, l’antic claustre d’un convent del segle XVIII convertit avui en espai cultural i gastronòmic. Un imprescindible de l’estiu menorquí.